Service

prod2prod3

Ögrens CNC-Teknik är ett pålitligt företag med stora kunskaper, Ert naturliga val för att få service av Era maskiner! Vi är erfarna servicetekniker och specialister, behärskar inte bara styrsystem utan vet även hur en maskin fungerar mekaniskt.

Tack vare det lilla företagets flexibilitet är vi alltid tillgängliga. Följande service paket har vi att erbjuda Er, för prisinformation – ta kontakt!

service-sida2

Nyinstallation

Vi kommer ut till Er och installera maskinen på plats. Vi väger in och trimmar den, stämmer av resultatet mot bifogat mätprotokoll. Därefter testkör vi maskinen och utför provbearbetningar.

Ominstallation / Flytt

Vi kommer ut till Er och installerar om en befintlig maskin, till ny plats inom Era lokaler. Maskinen vägs sedan in, trimmas, innan den testkörs och provbearbetningar utförs.

Avhjälpande Service (akutservice)

Vi kommer ut till Er och en felsökning av maskinen utförs. Vi gör en snabb analys av nuläges situationen. Därefter går vi tillsammans med Er igenom problematiken och upprättar en lista på eventuella reservdelar som Ni beställer hos Er maskinleverantör.

Förebyggande Underhåll

Vi kommer ut till Er och går igenom maskinen, testkör och gör analyser. Vi tittar extra noga på maskinens delar som är extra utsatta mot slitage. Därefter får Ni en maskinstatusrapport av oss, med eventuella förslag på förbättringar som förlänger maskinens levnadstid.

 

Färdiga paket

11, Förebyggande underhåll, svarv

12, Förebyggande underhåll, fleroperationsmaskin